Tváří v tvář tvrdé konkurenci. Komercializace očima finančního světa. - Grünwald, Rolf
Význam skúseností z komercializácie štátnych firiem v krajinách ES pre komercializáciu čs. podnikovej sféry. Komercializácia znamená, že účastinná spoločnosť je naplno vystavená pôsobeniu trhu včítane peňažného a finančného. Predpoklady zabezpečenia schopnosti obstáť v tvrdej medzinárodnej konkurencii. Potreba dostatočne vysokého podielu vlastného kapitálu.