Bumerang visokih kamata. - Grličkov, V.
Závažné nedostatky súčasnej finančnej a úverovej politiky Juhoslávie - údaje, prehľady. Administratívne opatrenia na zníženie úrokovej miery nič neriešia. Rozhovor so zástupcom guvernéra Nár. banky Juhoslávie. Bez privatizácie a štruktúrnej prestavby hospodárstva niet nádeje na oživenie hospodárskeho rozvoja Juhoslávie. Možnosti bankovníctva napomôcť rozvoju.