K reforme kreditnoj sistemy v SSSR. - Simonov, V.
Miesto úveru v systéme úverovo-finančných vzťahov v socialistickej ekonomike. Prejavy protirečivosti reformy úverovej sféry pri prevode na trhový základ fungovania. Schéma reforiem úverovej sféry v zahraničnoekonomických vzťahoch ZSSR.