Bez kompromisů to nejde. Ekonom E. Golachowski k privatizaci. - Golachowski, Edward
Rozhovor o príčinách neexistencie impulzu k rýchlemu hospodárskemu oživeniu. Čo urobila poľská vláda, aby sa urýchlila privatizácia, čo by priniesla možnosť získavania vlastných bonov a ako zabránila špekulácii pri skupovaní štátnych podnikov. Vytváranie štátnych účastinných spoločností z najprosperujúcejších podnikov.