Bez šoku a po krůčcích. Maďarský program privatizace. - Tepper, T.
Proces transformácie ekonomického systému v Maďarsku má zabezpečiť zrušenie zoštátneného a centralizovaného vlastníctva a vytvoriť súkromné, individuálne a skupinové vlastníctvo. Zmeny vo vlastníctve a privatizácia sa majú uskutočniť nie jednorazovo, ale v priebehu 3-4 rokov. Program privatizácie vymedzuje tri línie i budúce vlastnícke subjekty, počíta sa s pomocou zahraničného kapitálu.