Camdessus says piecemeal approach wont work in Eastern Europe, urges "new contract for international cooperation". - Camdessus, M.
Výňatky z prehlásení M. Camdessusa, ústredného riaditeľa Medzinárodného menového fondu na konferencii "Hospodárska reforma v strednej a východnej Európe", konanej 16.5.1990 v Budapešti. Zdôrazňuje sa, že trhová ekonomika východnej Európy sa musí riešiť ako celok. Rozhodovanie medzi okamžitou a postupnou reformou. Nové funkcie vlád.