Can the German "economic miracle" be repeated? - Lang, F.P
Rozoberá sa možnosť opakovania prudkého rozvoja povojnového hospodárstva Západného Nemecka na území bývalej NDR. Činitele, ktoré kedysi pôsobili pri vzniku západonemeckého hospodárskeho zázraku. Porovnanie so súčasnými podmienkami pre hospodársky rozvoj bývalej NDR. Riešenie je dané predovšetkým endogénnymi faktormi, najmä v oblasti produktivity práce a mzdovej politiky.