Czechoslovakia's reform efforts signal shift to market-oriented economy.
Prehľad vývoja ČSFR od povojnového obdobia, založený na referáte J. Prusta, J. Cartera, A. Cheastyovej z edície IMF č. 72, ktorý vychádza z informácií Fondu, zhromaždených pri podaní žiadosti ČSFR o vstup do IMF. Obsah reformy prezentovaný kladne.