Firma Medicor. Obnova tržní ekonomiky. - Martos, I.
Charakteristika problémov prechodu na súkromné vlastníctvo a trhovú ekonomiku v Maďarsku. Charakteristika problémov spojených so zavádzaním nezávislého riadenia na príklade firmy Medicor. Náčrt dôsledkov, ktoré sa dajú očakávať po uskutočnených premenách.