Informační podpora řídících činností. - Laitl, Jan
Problematika riešenia informatizácie spoločnosti a informačného zabezpečenia riadiacich procesov. Rozvoj procesu metodologicko-metodického zvládnutia riadiacich aktivít. Výsledky prieskumu úrovne informačného systému v hospodárskej praxi. Orientácia súčasných informačných systémov. Nový význam a úloha štátneho a makroekonomického plánu.