Komentář k zákonu o malé privatizaci. - Svobodová, J.
28.10.1990 v HN text zákona o prevodoch niektorých vecí vo vlastníctve štátu do vlastníctva fyzických alebo právnických osôb. Podrobný komentár k jednotlivým paragrafom zákona.