<La> reforma económica en Yugoslavia: objetivos y medidas básicas. - Pregl, Z.
Schválenie integrálneho programu ekonomickej reformy SFRJ. Národným zhromaždením SFRJ v decembri 1989. Tri základné nástroje ekonomickej reformy: konvertibilita dinára, fiškálna a menová politika. Heterodoxný šok. Sociálna politika. Charakter štruktúrnych zmien v ekonomike. Charakteristika vývoja v r. 1990.