Ob ekonomičeskoj otvetstvennosti. - Korobejnikov, M.
Prechod k regulovanej trhovej ekonomike a zodpovednosť ekonomických subjektov. Predpoklady prechodu k indikatívnemu a strategickému plánovaniu v správaní sa subjektov. Ekonomická zodpovednsť v podmienkach spolupráce štátnych podnikov s inými vlastníckymi subjektmi. Zodpovednosť a vzťahy centra a zväzových republík. Otázky cenovej reformy, úverov a daní.