Obespečenije natural'no-veščestvennych proporcij. - Jevdokimov, D.
Spory stúpencov živelného trhu a trhu, ktorý je možné regulovať v ZSSR. Základné princípy alternatívy ku súčasnej činnosti centrálnych orgánov. Zmena funkcií Gossnabu a Gosplanu ZSSR. Redukcia bilancií Gosplanu ZSSR na základné druhy surovín a výrobkov. Obmedzenie centrálnych orgánov na makroekonomické vzťahy a možnosť zníženia ich aparátu.