Perestrojka i socialističeskaja privatizacija. - Fejdž, E.
Problém priameho rozdelenia ekonomických aktív štátu občanom a jeho právne predpoklady. Úloha štátu pri privatizácii. Nebezpečenstvo inflácie. Predpoklady vytvorenia plnohodnotnej peňažnej jednotky. Mechanizmus socialistickej privatizácie. Účastiny centrálnej vlády, obyvateľstva, pracujúcich a zahraničných investorov. Stanovenie cien účastín. Bytový fond.