Postupy a mechanizmy privatizácie štátnych podnikov v Bulharsku. - Keremidčijev, S.
Tri návrhy na utváranie subjektovej štruktúry ekonomického systému na základe rôznych foriem vlastníctva: 1. systém robotníckej samosprávy, 2. trvalý prenájom a prenájom s právom kúpy, 3. privatizácia. Pozitíva a negatíva privatizácie. Význam existencie štátneho sektora. Model organizácie a riadenia štátnych podnikov.