Prechod NDR k trhovému hospodárstvu. - Loose, B.
Popis dvoch variantov prechodu k trhovému mechanizmu: 1. menová dohoda so SRN, 2. menová, hospodárska a sociálna únia so SRN. Návrh štruktúry a postupnosti reformy. Prehľad schválených zákonov súvisiacich s efektívnejším využívaním inštitúcie vlastníctva.