Aspectos financieros de la relación de México con la Cuenca del Pacífico - Olloqui De, J.J
Mexický program modernizácie priemyslu a zahr. obchodu 1990-1994. Vývoj mex. priemyslu v 80. rokoch. Nedostatočná úroveň investícií a nízka úroveň zamestnanosti. Neadekvátna infraštruktúra. Ťažkosti v prístupe národnej produkcie na zahr. trhy. Prekážky zahr. obchodu. Podpora národného záujmu Mexika v zahraničí. Podpora vývozu. Technologický rozvoj. Normalizácia a kvalita. Podpora mikro, makro a stredného priemyslu. Spoločné akcie na rozvoj priemyslu a z.o.