Význam privatizace. - Urban, J.
Vysvetlenie dôležitosti čo najrýchlejšej privatizácie. Už v súčasnej dobe by to mal byť trh a nie štát, ktorý rozhodne o tom, ktoré podniky majú šancu na prežitie a ktoré nie. Úlohou štátnych orgánov by malo byť uľahčenie procesu privatizácie.