Československá reforma a makroekonomická politika. - Trdlicová, K.
Pokus načrtnúť rámec, v ktorom by sa mohlo diskutovať o základoch makroekonomickej politiky v kontexte národohospodárskej koncepcie zodpovedajúcej dnešnému vývoju. Pohľad na doteraz prežívajúce spôsoby makroekonomického skúmania centrálne plánovaných ekonomík a na účinky hospodárskej politiky. Konzultovanie modelov s kvantitatívnym obmedzením. Ocenenie možného správania sa čs. ekonomiky v období prechodu k trhovej ekonomike.