Assessing the forecasting accuracy of monthly vector autoregressive models. <The> case of five OECD countries. - Funke, Michael
Päť rôznych určení úrovne priemyselnej výroby v piatich členských krajinách Európskej organizácie pre spoluprácu a rozvoj, na základe mesačných údajov za použitia vektorových autoregresií.