BVAR forecasts for the G - 7. - Artis, M.J
Predpovede odvodené z modelov BVAR pre sedem priemyselne vyspelých krajín, týkajúce sa rastu produktu, inflácie a platobnej bilancie. Výsledky sa porovnávajú s prognózami Medzinárodného menového fondu získanými tradičnými metódami.