By how much would exchange rate stabilisation improve macroeconomic performance? An exercise in forecasting alternative histories for the industrial economies. - Hughes Hallett, A.J
Prognózovanie výsledkov rôznych programov pre vývoj menových kurzov a ich porovnanie vhodnými kontrolnými riešeniami, aby sa rozlíšil účinok stanovenej cieľovej hodnoty menového kurzu od účinku aktivovania efektívnosti daňovej a menovej politiky. Bol použitý viacštátny (MCM) model Federálnej komisie pre rezervu (Federal Reserve Board).