Forecasting the developing world. An accuracy analysis of the IMF's forecasts. - Arora, H.K
Analyzuje sa presnosť prognóz IMF pre päť rozvojových regiónov sveta zameraných na rast reálneho produktu, vývoz a dovoz, mieru inflácie, dlhodobú zadlženosť, súčasnú účtovnú bilanciu a pomer rezerv k dovozu za obdobie 1980-1988. Porovnania s výsledkami dosažiteľnými inými metódami.