Macroeconomic forecasting experience with balanced state space models. - Mittnik, S.
Vzťah postupu na báze rovnovážneho stavu k tradičnému modelovaniu časových radov. Stručné zhodnotenie alternatívnych metód k modelovaniu na báze rovnovážneho stavového priestoru. Výsledky novších makroekonomických štúdií uplatňujúcich tieto metódy a ich porovnanie s výsledkami modelov časových radov.