O prognozirovanii ekonomiki. - Nastenko, A.
Prognózovanie na úrovni republík a na úrovni centra. Potreba komplexnej prognózy a jej realizácia v podmienkach rastu ekonomickej samostatnosti republík. Perspektívy odvetvových prognóz. Extrémy v tendenciách prognózovania (do šírky a tendencia k ich likvidácii).