Product differentiation in the economic forecasting industry. - Batchelor, R.A
Skúma sa, či ekonomickí prognostici systematicky diferencujú produkt svojej činnosti optimistickým, alebo pesimistickým zameraním prognózy oproti priemeru prognostického sektora, respektíve či nevytvárajú komparatívne výhody prognózovaním niektorých premenných na úkor iných. Rozborom pracovných výsledkov radu prognostikov sa zistila tendencia k prvej zo stratégií.