<The> accuracy of OECD forecasts of the international economy. Demand, output and prices. - Ash, J.C.K
Skúma sa presnosť prognóz OECD o medzinárodnej ekonomike v hlavných zložkách dopytu, produkcie a cien pre Kanadu, Francúzsko, Nemecko, Taliansko, Japonsko, Spojené kráľovstvo a USA za obdobie 1968-1987.