Agropotravinářský komplex v nejbližším období. - Kubát, B.
Päť zásadných krokov na ceste k privatizácii formulovaných ústredným koordinátorom Zemědělského ekonomického fóra. Nový systém riadenia rezortu poľnohospodárstva v ČR. Smerovanie subvencií na podporu súkromného podnikania, na reštrukturalizáciu poľnohospodárstva a na alternatívne poľnohospodárstvo.