Energeticko-ekonomická náročnost zpracování půdy. - Kňákal, Z.
Stály rast energetickej náročnosti československého poľnohospodárstva. Vplyv nových technologických postupov strojmi dostupnými na trhu ČSFR na energetickú náročnosť spracovania pôdy. Spotreba energie na prevádzku technologických liniek pri výrobe pšenice.