K nákladovosti, cenám a dotacím v zemědělství. - Hubáček, J.
Posúdenie primeranosti nákladov poľnohospodárskej a potravinárskej produkcie zo širšieho národohospodárskeho hľadiska. Externé a interné vplyvy na efektívnosť výroby. Otázka opodstatnenosti finančných prostriedkov plynúcich zo štátneho rozpočtu do poľnohospodárstva.