Oceňování škod způsobených exhalacemi na zemědělské výrobě. - Němec, J.
Rozsah kontaminácie poľnohospodárskej pôdy priemyslovými exhalátmi. Zvýšenie kontaminácie v jednotlivých krajoch ČR v r. 1985-1989. Vyčíslenie výšky ekonomickej straty v poľnohospodárskej výrobe. Stanovenie jednotlivých stupňov znečistenia poľnohospodárskych území.