Perspektivy rozvoje zemědělství v hospodářsky vyspělých zemích. 2. - Kraus, Josef
Očakávané spomalenie rastu dopytu po potravinách vo vyspelých krajinách do r. 2000. Vývoj miery sebestačnosti vybraných poľnohospodárskych produktov v Západnej Európe, severnej Amerike, východoeurópskych krajinách a ZSSR. Korene súčasných problémov nadmerných výrobných kapacít.