Rynok prodovol'stvija - kakim jemu byt'? - Jelistratov, G.
Pokles uspokojovania potrieb obyvateľstva v potravinárskej produkcii v ZSSR v r. 1990 a jeho spätosť s prechodom ku trhu. Rozvoj naturálnej tovarovej výmeny. Potreba postupného prechodu na voľné ceny v poľnohospodárstve. Problémy vytvárania všezväzového trhu. Bilancie podľa druhov potravín.