Soveršenstvovanije sistemy dogovornych otnošenij v APK. - Mymrikov, N.
Potreba akcentu na ekonomickú podstatu zmluvných vzťahov v APK. Skupiny zmlúv podľa funkčného významu. Zmluvy v rámci APK a mimo neho. Funkcia hospodárskych zmlúv pri zdokonaľovaní chozrasčotu. Rozdiel zmlúv od štátnych objednávok. Metodická pomoc centra.