Petogodišnja stagnacija. - Džuričič, P.
Cestovný ruch v Juhoslávií - výsledky za 1. polrok 1990 svedčia o ďalšom úpadku - údaje. Domáci i zahraniční odborníci vidia príčinu stagnácie trvajúcej už 5 rokov vo vnútropolitickej situácii - najmä v Kosove. Aj v ostatných štátoch okolo Stredozemného mora začína cestovný ruch stagnovať. Údaje o "putovaní" Európanov na iné kontinenty.