Staneme se světovými? - Bánovský, V.
Možnosti ČSFR zapojiť sa do rýchleho celosvetového rozvoja cestovného ruchu. Význam cestovného ruchu pre platobné bilancie krajín. Nevyhnutnosť zdokonaliť materiálno-technickú základňu čs. cestovného ruchu, zlepšiť služby a rozšíriť ich sortiment. Užitočnosť spolupráce so zahraničným kapitálom a so zahraničnými podnikmi cestovného ruchu.