Nužny li svobodnyje ceny? - Korovina, Z.
Problémy voľby základného smeru reformy v ZSSR. Dosahovanie zisku pomocou zvyšovania cien a nie cestou znižovania nákladov. Potreba prechodu ku voľným cenám na báze ponuky a dopytu. Prepracovanie systému odmeňovania a diferenciácie miezd medzi odvetviami. Potreba ozdravenia spotrebiteľského trhu.