O pokazatele sebestoimosti produkcii. - Trusov, A.
Ukazovateľ vlastných nákladov výroby v riadení podniku. Príčiny nekoordinovanosti ukazovateľov hospodárenia podniku. Negatívny vplyv organizačno-ekonomických faktorov na vlastné náklady. Výpočet vlastných nákladov jednotky produkcie. Beznormatívny model chozrasčotu a vlastné náklady.