Optimal price adjustment under imperfect information. - Bhaduri, A.
Variácie v nákladoch a dopyte nemajú symetrický dopad na optimálnu cenu stanovenú podnikom. Táto asymetria má veľkú závažnosť pri nekompletnosti informácií. Solídnejšie informácie o nákladoch vyúsťujú do tvorby cien na základe nákladov a prispôsobovanie cien dopytu je pomalšie. Skúmané účinky zmenených podmienok dopytu.