Problematika využitia zahraničných hodnotových kritérií pri tvorbe tuzemských cien. - Olšovský, J.
Objektivizácia hodnotových nástrojov riadenia a najmä cien ako podmienka lepšieho využívania tovarovo-peňažných vzťahov. Podmienky objektivizácie cien. Možnosti a problémy využívania zahraničných kritérií v čs. ekonomickej sústave. Konkretizácia uplatnenia zahraničných cien pri tvorbe cien tuzemských výrobkov. Praktické uplatnenie parametrickej metódy tvorby cien a cenových limitov a metódy bodového hodnotenia čs. výrobkov.