Problém propojení světových cen s vnitřními a kontraktními cenami vzájemného obchodu zemí RVHP. - Neustadt, Alojz
Prepojenie vnútorných a zahraničných cien ako dôsledok usporiadania vzťahov medzi vnútornou a vonkajšou sférou ekonomiky v 50. rokoch. Dôsledky odtrhnutia zahraničnoobchodných cien od vnútorných cien. Mechanizmus tvorby cien vo vzájomnom obchode krajín RVHP (kontraktné ceny). Cesty vzájomného obchodu krajín RVHP. Kontraktné ceny v nadväznosti na ceny svetové.