Rynok i ceny. - Šprygin, V.
Význam reformy cien pre ozdravenie ekonomiky a vytvorenie trhu v ZSSR. Spory medzi stúpencami úplne voľnej tvorby cien a stúpencami cenovej regulácie. Prechod ku svetovým cenám a rentabilnosť podnikov. Predpokladaný rast cien po odstraňovaní dotácií. Kombinácia regulovania cien na základné tovary a voľných cien. Rast úlohy republík pri tvorbe cien.