Sposoby ustanovlenija cen pri provedenii podrjadnych rabot. - Paršin, Ju
Svetová prax cien dodávateľov stavebných prác a investičných celkov. Spôsob stanovenia tvrdej ceny u stavebnomontážnych prác. Väzba ceny s faktickými nákladmi a odmenou. Prémiový systém odmeňovania dodávateľa. Stanovenie cien v objektoch na termín realizácie prác.