Características del mercado mundial del azúcar. - López, J.M
Zmeny vo vývoji na svetovom trhu cukru v 80. rokoch. Svetová výroba cukru 1982-89 podľa krajín - najväčší producenti. Zmeny vo vývoji spotreby cukru 1982-89. Základné údaje o výrobe rafinovaného cukru. Výroba cukru z cukrovej repy a z cukrovej trstiny. Kontrolovaný a voľný trh cukru. Vývoj ceny cukru na voľnom trhu v New Yorku a ceny podľa medzinár. dohody o cukre 1982-89. Obavy z rastúceho významu prirodzených a umelých náhrad cukru. Protekcionizmus na trhu.