<La> dinámica del mercado japonés - Borga, J.
Geodemografické aspekty Japonska. Japonský spotrebiteľ. Disciplína a česť. Sklon k šetreniu. Vysoká kultúrna úroveň. Tendencie spotrebného trhu. Štruktúra obchodu podľa veku obyvateľstva. Japonsko 1990-2000 a v 21. storočí. Zhodnotenie yenu oproti doláru. Japon. podniky a dovoz. Predstava o Latinskej Amerike v Japonsku. Nestabilita krajín Latinskej Ameriky - výchova pracovníkov.