Monopolistic competition and the Q theory of investment. - Schiantarelli, F.
Dôsledky nahradenia predpokladu dokonalej konkurencie predpokladom monopolnej konkurencie na trhu výrobkov pre Q modely investícií. Pôsobenie monopolnej konkurencie na vyriešenie empirických slabín Q modelov. Vychádza sa z agregovaných údajov pre priemyselné a obchodné podniky Spojeného kráľovstva za obdobie 1951-1979.