Strategie firem z USA a z oblasti Tichomoří vůči programu Evropských společenství 1992. - Weihrich, H.
Program Európskych spoločenstiev na r. 1992 smeruje k vytvoreniu jediného trhu s kapacitou 4 bilióny dolárov. To vyžaduje, aby manažeri z USA a krajín Tichomoria pripravili nové stratégie a vyrovnali sa s možnými hrozbami. Rozbor programu ES 1992 a prezentácia modelu, ktorý pomôže firmám z USA a štátov Tichomoria pri formulovaní európskej stratégie.