Vnov' i vnov' vozobnovljajuščajasja drama. - Bondarev, V.
Trh ako forma vyjadrenia demokracie v ekonomike. Ekonomická sloboda a ekonomický človek (homo oeconomicus). Tri aspekty jeho skúmania. Požiadavka na jednoduchosť vlastníckych vzťahov. Typy subjektov vlastníctva: osoba, podnik, štát (oblasť).