Chozjajstvennyje svjazi i perechod k rynku. - Kapustin, A.Ja
Narušenie vzťahov medzi výrobcami a pokles plnenia plánovaných úloh v ZSSR. Podiel plánu a zmlúv na nedostatkoch v materiálno-technickom zásobovaní podnikov. Situácia s uzatváraním dodávateľsko-odberateľských zmlúv na r. 1991. Problém stanovenia cien. Priama realizácia produkcie mimo štátnych objednávok.